Uudistamme ForeAmmatin asiantuntijan käyttöliittymän nyt lokakuussa! Tutustu tästä uudistuksiin etukäteen.

ForeAmmatin asiantuntijan käyttöliittymä uudistuu 15.10.2022

ForeAmmatin uudistukset / Asiantuntijalle / Uutinen

Uudistuksen myötä jaottelemme asiantuntijan käyttöliittymän sisällöt uudella tavalla. Näet osioiden uudet nimet uudistuksen jälkeen palvelumme etusivun päävalikosta. Löydät tiedon eri osioiden toiminnoista päävalikon i-infolaatikoista. Myös palvelumme ohjemateriaalit päivittyvät syksyn aikana.

Uudistuksen yhteydessä asiakkaan käyttöliittymään kuuluvat osuudet siirtyvät pois asiantuntijan näkymästä. Jatkossa asiantuntija saa Osaamiskartoituksen, Kykyviisarin ja Omat tiedot käyttöönsä liittymällä Asiantuntijoiden asiakasympäristöön. Jatkossa siis näet ja pystyt käyttämään asiakkaan käyttöliittymää sellaisena kuin se oikeasti on. Voit tilata kutsun Asiantuntijoiden asiakasympäristöön Ohjeet & koulutukset -sivulta löytyvästä linkistä.

Nyt käyttöliittymään tekemämme uudistukset ovat jatkoa jo keväällä viestimästämme kehityksestä ja palvelun uudesta jaottelusta moduuleittain.

ForeAmmatin osiot asiantuntijan käyttöliittymässä

Asiantuntijan perusnäkymään ForeAmmatissa kuuluvat jatkossa Asiakkaat-, Valmennus-, Raportit- ja Työmarkkinatiedot-osiot. Lisäksi asiantuntijan ForeAmmattiin on saatavilla Merkinnät- ja Työnvälitys-lisäosiot.

Asiakkaat-osiossa lisäät organisaatiosi asiakkaat ForeAmmatin käyttäjiksi sekä kutsut heidät sähköpostilla käyttämään ForeAmmattia.

Valmennus-osiosta löydät työkaluja asiakkaan kanssa vuorovaikutteiseen toimimiseen; Asiakasraportit, Tehtävät ja viestit asiakkaalle sekä Lisää tiedote. ForeAmmatissa saatavilla olevat lisäosat Pikakartoitus, Hae osaaja, Ryhmät ja Kyselyt löytyvät myös Valmennus-osion välilehdiltä, jos organisaatiosi on valinnut niitä osaksi palvelukokonaisuuttaan.

Raportit-osiosta löydät jatkossa palvelumme perusraportit. Tällä hetkellä perusraportteihin kuuluvat Kuukausi- ja Kykyviisari-raportit. Työmarkkinatiedot-osio säilyy ennallaan. Työmarkkinatietoihin on edelleen saatavilla PRO Työmarkkinatiedot -lisäosa.

Asiakastyö-nimellä tunnettu lisäosio saa uudistuksessa nimekseen Merkinnät. Korvasimme myös Merkinnät-osion toimintojen nimissä kirjaus-sanan merkinnät-sanalla. Työnvälitys-lisäosio pysyy ennallaan. Osioon on edelleen saatavilla Hae osaaja -lisäosa.

Tuomme digitalisoinnin hyödyt osaksi työllistymistä ja työllistymisen edistämistä yhdistämällä palveluihimme syvällisen työmarkkina- ja ennusteosaamisemme sekä toimintakentän tuntemuksen. Ratkaisumme on ForeAmmatti.fi-palvelu, joka auttaa ihmisiä elämänkokoisissa valinnoissa työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyen.

foreammatti@foredata.fi