ForeAmmatin joululahjan voittaja on Rauman Seudun Katulähetys ry vuonna 2021.

ForeAmmatin joululahjan saaja on selvillä!

Uutiset / Alan valintaan / Työmarkkinat

Etsimme loka-marraskuun 2021 ajan järjestöä, hanketta, yhdistystä tai seuraa, jonka toiminta tukisi alle 29-vuotiaiden nuorten koulutukseen hakeutumista tai työllistymistä ja ehkäisisi syrjäytymisen mahdollisuutta.

Halusimme lahjoittaa kuvaukseen sopivalle nuorisotoimijalle joululahjana vuodeksi ForeAmmatti-käyttöoikeudet ilmaiseksi. ForeAmmatti-palvelu tarjoaa nuorille näkökulmia ja työkaluja osaamisen kehittämiskohteiden tunnistamiseen, toimintakyvyn arviointiin ja seuraavien askelien valitsemiseen.

Joululahjan saajan tunnelmat

Saimme hyviä ehdotuksia joululahjan saajiksi ja tällä kertaa onni suosi Rauman Seudun Katulähetys ry:n Valo-valmennusta. Toivotamme onnea!

Rauman Seudun Katulähetyksen puolesta joululahjan vastaanotti järjestön palvelutuotantojohtaja Marko Kerola.

Onneksi olkoon joululahjasta! Mitkä ovat nyt tunnelmat?

– Tunnelmat ovat erittäin kiitolliset! Sen verran, mitä olen perehtynyt ForeAmmatti-palveluun, saadaan näin 3. sektorin työllistämistä ja kouluttautumista tukevana toimijana todella lisäarvoa asiakaskohtaamisiin ja asiakkaiden eteenpäin saattamiseen. Oli kyllä todella hieno yllätys!

Mahtava kuulla! Mitä joululahja tulee teidän toiminnassanne mahdollistamaan?

– Näin 3. sektorin toimijana me toimitaan aina erilaisten rahoitusten perusteella. Tällainen joululahjoitus tuo meidän toimintaamme lisää vaikuttavuutta. ForeAmmatti tulee ammatillistamaan meidän ohjaajien toimintaa ja saadaan sellaisia työkaluja käyttöön, millaisia meillä ei aiemmin ole ollut käytössämme.

Saadaan meidän asiakaskohderyhmiin erilaista eteenpäin ohjautuvuutta kuin on ollut aiemmin mahdollista, saadaan kerättyä statistiikkaa tekemisestä ja tämä helpottaa tiedon saantia sekä siirtämistä muutenkin toiminnassa. Samoin tietoturvallisuus paranee tietenkin, kun saadaan meidän ohjaajat ja asiakkaat yhteiseen digitaaliseen ForeAmmatin käyttöympäristöön.

Oliko ForeAmmatti-palvelu teille jo tuttu entuudestaan?

– Meidän yhdistykselle ja väelle ForeAmmatti ei ollut entuudestaan tuttu. Itse olin kyllä kuullut ForeAmmatista, mutta en ole käyttänyt palvelua aiemmin.

Nyt ollaan työ- ja koulutusyksikön kanssa käyty ForeAmmattia joululahjan saannin myötä läpi ja mietitty, miten tämä tulee mullistamaan meidän toimintaa. Saadaan mahdottoman hieno tilaisuus testata ForeAmmattia ja sen eri toimintoja ilmaiseksi meidän toiminnassa vuoden ajan. Nähdään samalla, mitkä työkalut ja ominaisuudet ForeAmmatista toimii meidän käytössä jatkoa ajatellen.

Joululahjan saaja tuli ulkopuolisena vinkkinä

Saamassamme vinkissä Valo-valmennuksen toimintaa kuvailtiin seuraavasti:

”Rauman Seudun Katulähetys ry:n Valo-valmennus tarjoaa mahdollisuuden suorittaa ja opiskella ammatillisten tutkintojen osia räätälöidyin menetelmin. Opiskelu tapahtuu tekemällä oppien. Luokkahuoneopiskelua ei ole ja koulutusalojen ryhmät ovat pieniä. Valo-valmennus on tarkoitettu työttömälle työnhakijalle, joka haluaa parantaa valmiuksiaan työelämään siirtymiseksi tai jatko-opintojen mahdollistamiseksi.”

Soitimme vielä voittajavinkin lähettäneelle Kirsi Kutilalle ja kerroimme voitosta:

– Ihanaa, että kerrankin oma arpaonni suosi! Voitto meni kyllä oikeaan osoitteeseen! Teemme Eezyllä yhteistyötä Rauman Seudun Katulähetys ry:n kanssa aina, kun vain pystyy. Meillä itsellämme on Eezy Urapalveluissa käytössämme ForeAmmatin Osaamiskartoitus ja ajattelin, että se olisi Valo-valmennuksellekin erittäin hyvä työkalu, uravalmentajana Eezyllä työskentelevä Kutila iloitsee puhelimessa.

Rauman Seudun Katulähetys ry

Rauman Seudun Katulähetys ry on kansalaisjärjestö, jonka tuottamat palvelut tuotetaan ammattitaitoisen henkilökunnan, vapaaehtoistyöntekijöiden työpanoksen sekä laaja-alaisen yhteistyöverkoston kanssa. Yhdistys on perustettu vuonna 1985. Tänä päivänä toiminta mahdollistaa kolmisenkymmentä työntekijää eri paikkakunnilla.

Katulähetyksen tavoitteena on lisätä alueellista hyvinvointia ihmisläheisesti. Perusajatuksena on, että kaikki tukea tarvitsevat kohdataan ja ohjataan oikean tuen piiriin. Katulähetys on aloitteellinen kumppanuuksien rakentaja, joka yhteistyössä kumppaneidensa kanssa toimii, kehittää ja vaikuttaa asiakkaidensa parhaaksi.


Lue lisää

Tutustu Rauman Seudun Katulähetykseen >>

Lue yhteenveto RSKL:n vuodesta ForeAmmatin kanssa >>

Foredata Oy perustettiin 2007 aidosta halusta auttaa työnhakijaa työllistymään ja tekemään työllistymisen edistämisestä yksilöllisempää sekä tehokkaampaa digitalisoinnin avulla. ForeAmmatti-palvelumme auttaa vuosittain kymmeniätuhansia ihmisiä heidän työelämään liittyvissä valinnoissaan ja yli tuhatta työllisyyden edistämisen asiantuntijaa heidän työssään. Asiakkaitamme ovat valmennusyhtiöt, kunnat, oppilaitokset, TE-toimistot, ELY-keskukset sekä muut työllistymistä edistävät organisaatiot.

foreammatti@foredata.fi