Uudistimme kutsun hyväksymisen ihan täysin. Nyt kutsun hyväksyminen on yksinkertaista!

ForeAmmatin kutsun hyväksyminen uudistuu 30.6.2021 alkaen

ForeAmmatin uudistukset

Olemme kuulleet asiakkailtamme, että ForeAmmatti PLUS -kutsun hyväksymisessä on ollut haasteita. Otimme asian työn alle ja onnistuimme poistamaan turhat vaiheet kutsun hyväksymisestä. ForeAmmatin kaikki käyttäjäkutsut hyväksytään 30.6.2021 alkaen ForeAmmatissa palvelun käyttäjäksi rekisteröityneenä ja sisäänkirjautuneena.

Kutsun hyväksyminen ForeAmmatti PLUS -palvelun käyttäjäksi

Sinun tulee rekisteröityä sähköpostillasi palvelumme käyttäjäksi foreammatti.fi-sivuilla, jos et ole aiemmin käyttänyt ForeAmmattia. Kun olet rekisteröitynyt ForeAmmattiin, voit hyväksyä sinulle osoitetut kutsut ForeAmmatti-palvelussa. Sinut voidaan jatkossa myös kutsua ForeAmmatti PLUS -palvelun käyttäjäksi eri organisaatioihin.

Sinulle osoitetut voimassa olevat kutsut tulevat näkyviin ForeAmmatissa käyttäjäprofiiliisi heti kirjautumisen jälkeen.

Palvelumme lähettää sinulle myös automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, jos sinulle lähetetään ForeAmmatissa kutsu.

Sinulla on voimassaoleva kutsu! -ilmoitus, joka ilmestyy näytölle ForeAmmattiin kirjautuessa.
Kuvakaappaus kutsuilmoituksesta ForeAmmatti-palvelussa.

Huomaa, että organisaatioiden tulee kutsua sinut ForeAmmatti PLUS -palvelun käyttäjäksi samalla sähköpostilla, millä olet palveluumme rekisteröitynyt. Ilmoita sinua ohjaavalle organisaatiolle aina sama sähköpostiosoite, jolla olet ForeAmmattiin rekisteröitynyt.

Mistä näen voimassa olevat kutsuni?

Kaikki sinulle osoitetut kutsut tulevat ForeAmmatissa näkyviin ja hyväksyttäviksi Omat käyttäjätietoni -osioon, jos et hyväksy sinulle lähetettyä kutsua heti kirjautumisen jälkeen näytölle ilmestyvästä ponnahdusikkunasta.

Palvelumme myös muistuttaa sinua hyväksymättömästä kutsustasi sivun yläreunassa. Lähtökohtaisesti saamallasi kutsulla ei ole voimassaoloaikaa vaan kutsu on voimassa, kunnes hyväksyt sen.

Sinulla on voimassaoleva kutsu! Hyväksy se tästä. -ilmoitusteksti palvelun yläreunassa.
Palvelumme muistuttaa sinua hyväksymättömästä kutsustasi sivun yläreunassa.

Kuinka tiedän, että ForeAmmatti PLUS -kutsun hyväksyminen onnistui?

Kun olet painanut kutsun hyväksymisessä olevaa Hyväksy kutsu organisaatiosta -painiketta, kuvaruutuun ilmestyy huomioteksti, joka kertoo kutsun onnistuneesta hyväksymisestä. Huomiotekstin saat pois painamalla sen oikeasta yläkulmasta löytyvää ruksia.

Ilmoitus kutsun onnistuneesta hyväksymisestä.
Ilmoitus onnistuneesta kutsun hyväksymisestä.
Palvelun yläpalkissa on tekstimerkintä PLUS, jos olet ForeAmmatti PLUS -palvelussa.
PLUS-tekstimerkintä yläpalkissa kertoo, että käytät ForeAmmatti PLUS-palvelupakettia.

Kutsun hyväksymisen jälkeen käytössäsi on heti laajempi ForeAmmatti PLUS -palvelupaketti. Ylävalikon ForeAmmatti-logon alle ilmestyy myös PLUS-tekstimerkintä kertomaan käytössäsi olevasta laajemmasta palvelupaketista.

Pääset jatkossa aina ForeAmmattiin kirjautuessasi valitsemaan näytölle ilmestyvästä valikosta sen organisaation ForeAmmatti-ympäristön, johon olet kutsun hyväksynyt.

Jos olet saanut ja hyväksynyt kutsun useamman organisaation käyttäjäksi ForeAmmattiin, nämä kaikki organisaatiot ovat nähtävillä ja valittavissa kirjautumisen jälkeen ilmestyvästä valikosta. Valitse valikosta sen organisaation ForeAmmatti-palvelu, jossa haluat toimia. Pystyt myös vaihtamaan organisaatiota Omat asiakastietoni -osiosta aina halutessasi.  

Mitä eroa on ForeAmmatilla ja ForeAmmatti PLUS -palvelulla?

ForeAmmatista on olemassa erilaisia palvelupaketteja. Kaikilla palveluumme sähköpostillaan rekisteröityneillä on aina automaattisesti käytössään ForeAmmatin ilmainen työnhaun palvelu, joka tarjoaa käyttäjälleen suppeat työmarkkinatiedot. Laajempaan ForeAmmatti PLUS -palveluun käyttäjä tarvitsee aina erillisen kutsun.

Palveluamme käyttävät työllistymisen edistämisen organisaatiot sekä esimerkiksi oppilaitokset tarjoavat palvelustamme omille käyttäjilleen yleensä laajempaa ForeAmmatti PLUS -palvelupakettia. ForeAmmatti PLUS -paketista löytyvät työmarkkinatietojen lisäksi mm. Osaamiskartoitus- ja Kykyviisari-työkalut. Työkalujen avulla käyttäjä pääsee tarkastelemaan omaa osaamistaan sekä työ- ja toimintakykyään.

Käyttäjä voi halutessaan jakaa Osaamiskartoituksen ja Kykyviisarin tiedot hänet ForeAmmatti PLUS -palveluun kutsuneen organisaation kanssa ja saada sitä kautta tukea työllistymiseensä tai urasuunnitteluun.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Foredata Oy

jaana.pitkanen@foredata.fi