Asiantuntijamme Mikael Andolin (vasen) ja Jukka Suontausta. Heidän vieressään lukee oikealla ForeAmmatin Infovartti: ke 24.5.2023 klo 8.15. Millaista dataa ForeAmmatti tuottaa tiedolla johtamisen tueksi?

ForeAmmatin Infovartti: Millaista dataa ForeAmmatti tuottaa tiedolla johtamisen tueksi?

Asiantuntijalle / Tapahtumat / Uutiset

Järjestämme infotilaisuuden ForeAmmatin tuottamasta datasta tiedolla johtamisen tueksi

Aika: keskiviikko 24.5.2023 klo 8.15-8.30

Paikka: Teams

Asiantuntijamme Jukka Suontausta ja Mikael Andolin kertovat Infovartissa tiiviisti ForeAmmatin tuottamasta datasta tiedolla johtamisen tueksi. 15 minuutin aikana käydään läpi mm.

  • Osaamiskartoitusten summadata – Millaisia organisaation asiakkaat ovat työllistymisen näkökulmasta?
  • Alueellinen työmarkkinareservi
  • Miten Merkinnät-osion data ja Kykyviisaridata tukevat tiedolla johtamista?

Esittelyn jälkeen on mahdollista jäädä linjoille ja esittää kysymyksiä. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää myös Infovartin chatissa. Infovartista ei tehdä tallennetta.

Kevään 2023 kaikki Infovartit on pidetty. Kiitos osallistuneille! Syksylle 2023 on suunnitteilla lisää infotilaisuuksia. Kerromme tarkemmin syksyn tapahtumista elo-syyskuussa.

Tuomme digitalisoinnin hyödyt osaksi työllistymistä ja työllistymisen edistämistä yhdistämällä palveluihimme syvällisen työmarkkina- ja ennusteosaamisemme sekä toimintakentän tuntemuksen. Ratkaisumme on ForeAmmatti.fi-palvelu, joka auttaa ihmisiä elämänkokoisissa valinnoissa työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyen.

foreammatti@foredata.fi