Asiantuntijamme Jukka Suontausta (vasen) ja Mikael Andolin. Heidän vieressään kuvassa lukee oikealla ForeAmmatin Infovartti: ke 10.5.2023 klo 8.15. ForeAmmatin Osaamiskartoitus – Miten se toimii?

ForeAmmatin Infovartti: ForeAmmatin Osaamiskartoitus – Miten se toimii?

Asiantuntijalle / Tapahtumat / Uutiset

Järjestämme infotilaisuuden ForeAmmatin Osaamiskartoituksesta

Aika: keskiviikko 10.5.2023 klo 8.15-8.30

Paikka: Teams

Foredatan asiantuntijat Jukka Suontausta ja Mikael Andolin kertovat Infovartissa tiiviisti ForeAmmatin Osaamiskartoituksesta. 15 minuutin aikana käydään läpi mm.

  • Osaamiskartoitus perustuu ESCO-luokitukseen, jossa on mukana jopa 30 kieltä.
  • Osaamiskartoitustaan voi päivittää milloin tahansa.
  • Miten Osaamiskartoituksen pohjalta syntyvä työnhakuprofiili vastaa alueelliseen työmarkkinatilanteeseen?
  • Osaamiskartoitustietojen näkymän jakaminen MyData-periaatteella ForeAmmatissa.

Esittelyn jälkeen on mahdollista jäädä linjoille ja esittää kysymyksiä. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää myös Infovartin chatissa. Infovartista ei tehdä tallennetta.

Kevään 2023 kaikki Infovartit on pidetty. Kiitos osallistuneille! Syksylle 2023 on suunnitteilla lisää infotilaisuuksia. Kerromme tarkemmin syksyn tapahtumista elo-syyskuussa.

Tuomme digitalisoinnin hyödyt osaksi työllistymistä ja työllistymisen edistämistä yhdistämällä palveluihimme syvällisen työmarkkina- ja ennusteosaamisemme sekä toimintakentän tuntemuksen. Ratkaisumme on ForeAmmatti.fi-palvelu, joka auttaa ihmisiä elämänkokoisissa valinnoissa työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyen.

foreammatti@foredata.fi