Asiantuntijamme Mikael Andolin (vasen) ja Jukka Suontausta. Heidän vieressään kuvassa lukee oikealla ForeAmmatin Infovartti: ke 17.5.2023 klo 8.15. ForeAmmatin työmarkkinatieto – Mitä on tarjolla?

ForeAmmatin Infovartti: ForeAmmatin työmarkkinatieto – Mitä on tarjolla?

Asiantuntijalle / Tapahtumat / Uutiset

Järjestämme infotilaisuuden ForeAmmatin työmarkkinatiedosta

Aika: keskiviikko 17.5.2023 klo 8.15-8.30

Paikka: Teams

Asiantuntijamme Jukka Suontausta ja Mikael Andolin kertovat Infovartissa tiiviisti ForeAmmatin työmarkkinatiedoista. 15 minuutin aikana käydään läpi mm.

  • ForeAmmatin Työmarkkinatiedot pähkinänkuoressa – Mitä ja kuinka paljon?
  • Kannattaako tutkia työmarkkinan kokonaistilannetta vai omaa alueellista tilannetta?
  • Miten ForeAmmatin Työmarkkinatiedot tukevat oman työnhakutilanteen tunnistamista?
  • Miten tutkintodata auttaa selvittämään työnhaun kilpailutilannetta?

Esittelyn jälkeen on mahdollista jäädä linjoille ja esittää kysymyksiä. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää myös Infovartin chatissa. Infovartista ei tehdä tallennetta.

Kevään 2023 kaikki Infovartit on pidetty. Kiitos osallistuneille! Syksylle 2023 on suunnitteilla lisää infotilaisuuksia. Kerromme tarkemmin syksyn tapahtumista elo-syyskuussa.

Tuomme digitalisoinnin hyödyt osaksi työllistymistä ja työllistymisen edistämistä yhdistämällä palveluihimme syvällisen työmarkkina- ja ennusteosaamisemme sekä toimintakentän tuntemuksen. Ratkaisumme on ForeAmmatti.fi-palvelu, joka auttaa ihmisiä elämänkokoisissa valinnoissa työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyen.

foreammatti@foredata.fi