ForeAmmatin lisäosat ja -palvelut

Täältä löydät ForeAmmattiin saatavilla olevat lisäosat ja -palvelut. Lisäosien avulla saat ForeAmmatista organisaatiosi vaativimpiinkin tarpeisiin sopivan digitaalisen ratkaisun.

ForeAmmatti kootaan moduuleista. ForeAmmatin lisäosat auttavat täydentämään ForeAmmatti-pakettiasi, kun tarvitset perustoimintojen lisäksi myös muita toimintoja.

ForeAmmatti Valmennukseen saatavilla olevat lisäosat

Pikakartoitus-työkalu asiakaskohtaamisen tueksi

Pikakartoitus-työkalun avulla asiantuntija ja asiakas voivat kartoittaa ja tehdä yhdessä näkyväksi asiakkaan osaamisen ja taidot. Pikakartoitus sisältää pikakartoituksen ja pikaosaamiset, joiden avulla keskustelussa käydyt osaamiset saadaan tallennettua ja yhdistettyä sopiviin ammatteihin. Pikakartoituksen tulokset voidaan tulostaa asiakkaalle mukaan.

Pikakartoituksen tulokset eivät koskaan tallennu ForeAmmattiin tai yhdisty asiakastietoihin ForeAmmatissa, joten Pikakartoituksen käytöstä ei synny henkilötietorekisteriä.

Pikakartoitus-työkalu sopii osaksi niin yksittäisen asiantuntijan palvelupakettia kuin organisaatioille asiakaskohtaamisen tueksi.

Hae osaaja -työkalu asiakkaiden osaamispohjaiseen tunnistamiseen

Hae osaaja -työkalun avulla asiantuntija pystyy tunnistamaan erilaisia osaajia ja osaamista organisaationsa kaikkien asiakkaiden tuottamasta osaamisdatasta. Lisäosassa käytössä olevien osaamissuodatusten avulla asiantuntija saa tietoa yksittäisten asiakkaiden osaamisesta ja voi peilata sitä alueellisiin työvoimatarpeisiin, kuten avoimiin työpaikkoihin.

Osaamisen näkyväksi saaminen auttaa myös asiakkaan ohjaamisessa sopivaan palveluun hänen osaamisensa perusteella.

Ryhmät-työkalu asiakasryhmien hallinnoimiseen

Ryhmät-työkalun avulla asiantuntija hallinnoi organisaation ryhmätoimintaa. Lisäosalla asiantuntija merkitsee ForeAmmattiin ryhmän osallistujatiedot sekä muut ryhmätoimintaan liittyvät tiedot GDPR-vaatimukset huomioiden.

Kyselyt-työkalu personoituun asiakastiedon keräämiseen

Kyselyt-työkalulla organisaatiot pystyvät kysymään asiakkailtaan tarvitsemiaan lisätietoja personoidun kyselylomakkeen muodossa GDPR-vaatimukset huomioiden. Kyselyt-työkalu räätälöidään aina organisaatiokohtaisesti.


ForeAmmatti Työmarkkinatietoihin saatavilla

PRO Työmarkkinatiedot tueksi päätöksentekoon

PRO Työmarkkinatiedot -lisäosa sisältää ForeAmmatin laajat työmarkkinatiedot.

Pro Työmarkkinatiedot on tarkoitettu asiantuntijuuden tueksi työllistymisen edistämisen, valmentamisen, ammatillisen kuntoutuksen ja oppilaitosten asiantuntijoille, jotka tekevät työssään esimerkiksi palvelu- tai koulutussuunnittelua.


ForeAmmatin raportoinnin lisäpalvelut

Lisäpalveluna räätälöityä raportointia

ForeAmmatti-palvelun ylläpitäjä Foredata Oy tarjoaa organisaatiokohtaisesti räätälöityjä raportteja lisämaksullisena palveluna organisaatioiden tiedolla johtajille. Räätälöidyt raportit toimitetaan organisaatiolle ForeAmmatti-palvelusta erillisinä tiedostoina.

Lisäpalvelut on suunnattu organisaatioiden pääkäyttäjille ja hallinnollisia tehtäviä hoitaville sekä palveluita suunnitteleville ja koordinoiville asiantuntijoille.  


ForeAmmatin organisaatiotyökalut

Budjetti-työkalu organisaatiokohtaiseen budjetointiin

Budjetti-työkalulla pääkäyttäjä hallitsee organisaatiokohtaista budjetointia. Työkalu mahdollistaa käyttöympäristön kokonaisbudjetin yhteenvedon tarkastelun sekä näyttää tiedot asiakaskohtaisista budjetoinneista.

Budjetti-työkalu räätälöidään aina organisaatiokohtaisesti.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Jukka Suontausta
jukka.suontausta@foredata.fi
050 541 9393