Hei työnhakija! Uusi asiakaspalvelumalli tulee. Ota ForeAmmatti avuksi!

Hei työnhakija! Uusi asiakaspalvelumalli tulee. Ota ForeAmmatti avuksi!

Työnhakijalle / Työmarkkinat / Uutiset

Suomessa siirrytään työnhakijan uuteen asiakaspalvelumalliin 2.5.2022 alkaen. Uudessa palvelumallissa työnhakija hakee työtä itsenäisesti ja saa työnhakuunsa tukea TE-toimistolta tai työllisyyden edistämisen kuntakokeilussa mukana olevalta kunnalta. ForeAmmatti.fi tukee sinua oman osaamisesi tunnistamisessa sekä itsenäisessä työnhaussasi. ForeAmmatti on käytössäsi, kun sinulle parhaiten sopii.

Moni kunta ja muu työllisyyden edistämisen toimija käyttää ForeAmmattia. Tiedustele ForeAmmattia omalta asiantuntijaltasi.

Tiedätkö, miten ForeAmmatti tukee sinua työnhaussasi?

ForeAmmatin avulla selvität tilannettasi työmarkkinoilla. ForeAmmatista löydät tietoa ammateista ja niiden työmarkkinatilanteesta. Palvelusta selvität, millaista työpaikkatarjontaa on valitsemallasi hakualueella valitsemassasi ammatissa.

ForeAmmatti tukee sinua itsenäisessä työnhaussa. ForeAmmatin Osaamiskartoituksen avulla kartoitat omaa osaamistasi ja näet, millaisia osaamiseesi sopivia avoimia työpaikkoja hakualueellasi on. Saat lisäksi tietoa, millaista osaamista sinulta vielä mahdollisesti uupuu ammattien vaatimuksista. ForeAmmatista löydät tietoa tutkintojen vaikutuksesta työllistymiseen sekä ammattien kilpailutilanteesta ja -ennusteesta.

Kykyviisari-itsearvioinnilla pohdit omaa työ- ja toimintakykyäsi. Kykyviisari auttaa sinua hahmottamaan kokonaistilanteesi työmarkkinoilla, kun vertaat tuloksia Osaamiskartoituksesi tuloksiin ja ForeAmmatin työmarkkinatietoihin. Muokkaa tekemääsi Osaamiskartoitusta, jos työkykysi ei tällä hetkellä vastaa valitsemiasi osaamisia.

MyData-periaatteella jaat helposti ForeAmmatti-tietosi omalle asiantuntijallesi näkyviin. Jaetun tiedon perusteella teidän on helpompaa keskustella asiantuntijasi kanssa tilanteestasi työmarkkinoilla.

Lue myös

Foredata Oy perustettiin 2007 aidosta halusta auttaa työnhakijaa työllistymään ja tekemään työllistymisen edistämisestä yksilöllisempää sekä tehokkaampaa digitalisoinnin avulla. ForeAmmatti-palvelumme auttaa vuosittain kymmeniätuhansia ihmisiä heidän työelämään liittyvissä valinnoissaan ja yli tuhatta työllisyyden edistämisen asiantuntijaa heidän työssään. Asiakkaitamme ovat valmennusyhtiöt, kunnat, oppilaitokset, TE-toimistot, ELY-keskukset sekä muut työllistymistä edistävät organisaatiot.

foreammatti@foredata.fi