ForeAmmatti tukena valmennuksessa ja ammatillisessa kuntoutuksessa

ForeAmmatti edistää valmentavaa työotetta työllisyyden edistämisen, valmennuksen, koulutuksen sekä osaamisen kehittämisen organisaatioissa. ForeAmmatti tarjoaa organisaatioille GDPR-vaatimukset huomioivia vuorovaikutteisia työkaluja valmennukseen, tukee valmennuspalvelujen saavutettavuutta ja auttaa asiantuntijaa tietoon perustuvien päätösten ja valintojen tekemisessä.

ForeAmmatti auttaa digitalisoi urasuunnittelun ja työllistymisen edistämisen palvelut.

ForeAmmatin digitaaliset ja asiakkaan kanssa yhteiset työkalut tuovat valmentamiseen monipuolisia keinoja. ForeAmmatin avulla asiakasprosessin edistäminen myös tehostuu, kun tekeminen on keskitetty yhteen järjestelmään.

ForeAmmatissa asiantuntija voi lähettää tehtäviä ja vuorovaikutteisia viestejä asiakkaalle. ForeAmmatin Osaamiskartoitus- ja Kykyviisari-työkaluilla asiakas voi tuottaa ja MyData-periaatteella jakaa tietoa osaamisestaan sekä työkyvystään asiantuntijalle. ForeAmmattiin kertyneet osaamistiedot antavat asiakkaalle myös tukea itsenäiseen työnhakuun.

ForeAmmatissa asiantuntijalle näkyviin jaetut asiakkaan osaamis- ja työkykytiedot lisäävät ymmärrystä asiakkaan tilanteesta yhteisiin keskusteluihin. Jaettuja osaamistietoja voidaan myös hyödyntää osaamispohjaisessa työnvälityksessä. Lisäksi ForeAmmatti mahdollistaa palveluntuottajien yhteistyön ja asiakastiedon liikkumisen asiakkaan suostumuksella palvelujen välillä.

Laatukriteerien mukaista palvelua mielenterveyskuntoutujien työhönvalmennuksessa

Liedon työllistämispalvelut Kisällin palveluohjaaja Toni Nordblom.

Palveluohjaaja Toni Nordblom Liedon työllistämispalvelut Kisällistä kertoo omin sanoin työstään sekä kokemuksistaan ForeAmmatista työvälineenä.

– Työhönvalmentajana olen saanut ForeAmmatista välineen, joka tukee vuorovaikutusta myös asiakastapaamisten välillä. Palvelu antaa yhteisen kielen kaikkien toimijoiden tueksi, Nordblom kirjoittaa.

ForeAmmatti oli hirveän hyvä. Se antoi vähän toisella tavalla niitä vastauksia ja täydensi osaamiskartoitusta. Yhdessä muun palvelun kanssa tuli kunnon kokonaisuus. ForeAmmatissa pystyi katsomaan asioita laajasti. Se ehdotti ammatiksi myös esimerkiksi hätäkeskuspäivystäjää, jota en olisi muuten osannut ajatella, mutta sen tyyppistä työtähän olen tehnyt: ratkonut ongelmatilanteita.

Cimson Koulutuspalvelujen Osaamiskartoitus-työpajaan osallistunut Merja

Valmennustoimijoita, jotka hyödyntävät ForeAmmattia

Cimson koulutuspalvelut -logo.
Arffman-logo.
Eezy valmennuspalvelut -logo.
Työvalmennus Futuurin logo.
Innomari-logo.

ForeAmmatti mukaan Muutosturvaverkostoon

ForeAmmatti mukaan Muutosturvaverkostoon.

Kun työelämässä tapahtuu yllättäviä muutoksia, on tärkeää saada tukea ja apua muutoksen selättämiseen.

Muutosturvaverkosto.fi-palvelu on keskellä pandemiaa syntynyt muutosturvan palvelukokonaisuus, joka tarjoaa hyötyä niin työnantajalle kuin työntekijöille irtisanomistilanteessa. ForeAmmatti PLUS -palvelu työnhakijalle on saatavilla myös Muutosturvaverkoston kautta.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Jukka Suontausta
jukka.suontausta@foredata.fi
050 541 9393

Mikä on ForeAmmatti-palvelu?

ForeAmmatti on työllistymisen edistämisen SaaS-palvelu eli ohjelmisto, jota me Foredatalla ylläpidämme ja jota asiakkaamme käyttävät verkkoselaimessa.

ForeAmmatti tarjoaa monipuoliset työkalut niin työnhakuun kuin urasuunnitteluunkin. Organisaatioille ForeAmmatti tarjoaa lisäksi vuorovaikutteiset ratkaisut valmennukseen sekä asiakastyön tueksi GDPR-vaatimukset huomioiden. Palvelumme käyttäminen vaatii tunnistautumista sähköpostiosoitteella. ForeAmmattiin kirjaudutaan foreammatti.fi-sivuilta.

Jokainen asiakasorganisaatiomme kutsuu itse omat asiantuntijansa sekä asiakkaansa käyttöympäristöönsä ForeAmmatissa. ForeAmmattia voidaan käyttää kaikilla laitteilla tietokoneesta mobiiliin. Palvelussamme on huomioitu saavutettavuus.