Vasen käsi pitelee älypuhelinta, jonka ruudulla näkyy ForeAmmatin Kykyviisari palvelun aloitusnäkymä. Oikean käden etusormi on painamassa ruudulta suomen kielivalintaa. Käsien ja puhelimen tausta on tasainen tummanvihreä.

ForeAmmatin Kykyviisari asiakkaan työ- ja toimintakyvyn itsearviointiin

Uutiset / Asiantuntijalle

Työterveyslaitos on lopettanut Kykyviisarin ylläpitämisen elokuussa 2023. ForeAmmatin Kykyviisari tarjoaa organisaatioiden käyttöön toimivaksi todetun ratkaisun Kykyviisarin käytön jatkamiseen.

ForeAmmatin Kykyviisarin avulla näette asiakkaan MyData-periaatteella antaman näkymän Kykyviisari-itsearviointiinsa. Asiakkaan tekemä Kykyviisari on mahdollista saada ForeAmmatissa myös usean eri organisaation käyttöön GDPR-vaatimukset huomioiden.

Asiakas voi täyttää ForeAmmatin Kykyviisarin suomen, ruotsin, englannin ja selkokielen lisäksi pian myös arabiaksi, venäjäksi, hollanniksi, somaliksi ja kurdin soraniksi. Asiakas voi tehdä ForeAmmatin Kykyviisarin niin useasti kuin haluaa ja seurata palvelussa toimintakyvyn muutosta kykyviisarikoosteesta.

Lue lisää, miten ForeAmmatin Kykyviisari auttaa asiakasta, asiantuntijaa ja organisaatiota ja tilaa palvelu organisaatiollesi.

Foredata Oy perustettiin 2007 aidosta halusta auttaa työnhakijaa työllistymään ja tekemään työllistymisen edistämisestä yksilöllisempää sekä tehokkaampaa digitalisoinnin avulla. ForeAmmatti-palvelumme auttaa vuosittain kymmeniätuhansia ihmisiä heidän työelämään liittyvissä valinnoissaan ja yli tuhatta työllisyyden edistämisen asiantuntijaa heidän työssään. Asiakkaitamme ovat valmennusyhtiöt, kunnat, oppilaitokset, TE-toimistot, ELY-keskukset sekä muut työllistymistä edistävät organisaatiot.

foreammatti@foredata.fi