Tunnista osaamisesi ja löydä osaamiseesi sopivat avoimet työpaikat ForeAmmatin avulla!

Saat Omatoimi-palvelun käyttöösi vahvan tunnistautumisen avulla ForeAmmatissa. Kuvassa tummahiuksinen naisoletettu joogavaatteissa on painamassa tabletin ruudulla Ota Omatoimi käyttöön painiketta ForeAmmatin etusivulla.

ForeAmmatti Omatoimi on matalan kynnyksen digitaalinen palvelu omatoimiseen työnhakuun ja osaamisen tunnistamiseen. ForeAmmatissa kartoitat osaamisesi ja näet heti osaamiseesi sopivat avoimet työpaikat hakualueellasi. Palvelun tarjoavat kunnat omille asukkailleen. ForeAmmatti Omatoimi -palvelu on kuntalaiselle ilmainen ja sitoumukseton.

ForeAmmatti vastaa GDPR-vaatimuksia. ForeAmmattiin keräämäsi tiedot ovat yksin sinun käytössäsi. Palvelu ei välitä tietojasi kotikunnallesi.

Omatoimi-palvelun käyttöönotto on helppoa!

Voit käyttää ForeAmmattia selaimessa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella missä ja milloin tahansa. Kuvassa ForeAmmatin kirjautumisnäkymä mobiililla sekä tietokoneella.

1. Kirjaudu palveluun

Kirjaudu ForeAmmattiin sähköpostiosoitteellasi. Voit käyttää palvelua selaimessa niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Pääset vahvaan tunnistautumiseen Ota Omatoimi käyttöön -painikkeesta ForeAmmatin etusivulta. Kuvassa miesoletettu pitää sylissään tablettia, jonka ruudulla näkyy ForeAmmatin etusivun näkymä ennen käyttäjäkutsun hyväksymistä tai Omatoimi-tunnistautumista.

2. Ota Omatoimi käyttöön

Tunnistaudu ForeAmmatissa Omatoimi-palvelua tarjoavan kunnan asukkaaksi vahvan tunnisteen avulla. Tunnistautumiseen pääset palvelun etusivulta.

ForeAmmatti on täysin digitaalinen pilvipalvelu omatoimiseen työnhakuun ja osaamisen tunnistamiseen. Kuvassa hymyilevä nuori ihminen on läppärin ääressä ja tekee muistiinpanoja.

3. Kartoita osaamisesi ja löydä työpaikkasi

Tunnistauduttuasi Omatoimi-käyttäjäksi saat ForeAmmatin Osaamiskartoituksen ja työmarkkinatiedot käyttöösi.

ForeAmmatti Omatoimi tarjoaa käyttöösi

  • Osaamiskartoitus-työkalun osaamisesi tunnistamiseen ja sanoittamiseen.
  • Kykyviisari-itsearviointikyselyn työ- ja toimintakykysi tarkasteluun ja huomioimiseen työelämävalinnoissasi.
  • Kuntakohtaiset työmarkkinatiedot työnhakusi tueksi.
  • Ohjevideoita, vuorovaikutteisia ohjepolkuja ja muita ohjemateriaaleja, jotta saat ForeAmmatin käytöstä mahdollisimman suuren hyödyn.
  • ForeAmmattiin keräämäsi tiedot ovat yksin sinun käytössäsi. Palvelu ei välitä tietojasi kotikunnallesi.

Lue lisää ForeAmmatin hyödyntämisestä työnhaussa ja urasuunnittelussa Vinkit työnhakijalle ja alanvalintaan -sivulta.

Haluatko kuulla lisää ForeAmmatista?

Vierailimme 18.4.23 Varsinais-Suomen TE-livessä kertomassa ForeAmmatin hyödyntämisestä työnhaun, urasuunnittelun ja alan valinnan tukena.

Lue vinkkimme Osaamiskartoituksen käyttöön

Tilaa ForeAmmatin uutiskirje

Ja saat tietoa sähköpostiisi ForeAmmatin uusimmista julkaisuista, palvelun uudistuksista sekä muuta ajankohtaista tietoa ForeAmmattiin ja työmarkkinoihin liittyen.

Kunnat, jotka tarjoavat Omatoimi-palvelun kuntalaisilleen

Kuopion logo.
Turun kaupungin logo.