Vasen käsi pitelee älypuhelinta, jonka ruudulla näkyy ForeAmmatin Kykyviisarin kielivalikko. Kuvan tausta on keltainen.

ForeAmmatin Kykyviisarin kielivalikoima tuplaantui!

ForeAmmatin uudistukset / Asiantuntijalle / Työnhakijalle

ForeAmmatin Kykyviisari on yhä useampien saatavilla. ForeAmmatin Kykyviisarin voi tehdä nyt suomen, ruotsin, englannin ja selkosuomen lisäksi arabiaksi, hollanniksi, venäjäksi, somaliksi sekä kurdin soraniksi.

Monipuoliset kielivalinnat parantavat asiakaskohtaamista

ForeAmmatin Kykyviisarin avulla asiakas voi arvioida työ- ja toimintakykyään valitsemallaan kielellä. Asiakas voi myös toistaa Kykyviisari-itsearvioinnin niin useasti kuin haluaa ja seurata ForeAmmatissa toimintakyvyn muutosta Kykyviisari-vastausten koosteesta.

Monipuoliset kielivalinnat parantavat asiakkaan ja asiantuntijan keskustelua, kun asiakaskohtaamisesta saadaan poistettua kielirajoitteita. Asiakas voi antaa näkymän Kykyviisari-vastauksiinsa MyData-periaatteella organisaatiolle, jonka asiakkaana hän palvelua käyttää. Asiantuntija näkee asiakkaan jakaman Kykyviisarin koosteen käyttöliittymässään valitsemallaan kielellä. Asiakkaan tekemä Kykyviisari on mahdollista saada ForeAmmatissa myös usean eri organisaation käyttöön GDPR-vaatimukset huomioiden.

ForeAmmatin Kykyviisarin kielivalintaa voi vaihtaa kesken itsearvioinnin tekemisen, mikä luo organisaatioille mahdollisuuksia ohjatun työ- ja toimintakyvyn arviointiin kielirajoitteiden yli.

Lisätietoa ForeAmmatin Kykyviisari -palvelusta

Työterveyslaitos on lopettanut Kykyviisarin ylläpitämisen elokuussa 2023. ForeAmmatin Kykyviisari tarjoaa organisaatioiden käyttöön toimivaksi todetun ratkaisun Kykyviisarin käytön jatkamiseen.

Lue lisää, miten ForeAmmatin Kykyviisari auttaa asiakasta, asiantuntijaa ja organisaatiota ja tilaa palvelu organisaatiollesi.

Foredata Oy perustettiin 2007 aidosta halusta auttaa työnhakijaa työllistymään ja tekemään työllistymisen edistämisestä yksilöllisempää sekä tehokkaampaa digitalisoinnin avulla. ForeAmmatti-palvelumme auttaa vuosittain kymmeniätuhansia ihmisiä heidän työelämään liittyvissä valinnoissaan ja yli tuhatta työllisyyden edistämisen asiantuntijaa heidän työssään. Asiakkaitamme ovat valmennusyhtiöt, kunnat, oppilaitokset, TE-toimistot, ELY-keskukset sekä muut työllistymistä edistävät organisaatiot.

foreammatti@foredata.fi