ForeAmmatin markkinointi ja viralliset aineistot

Haluamme ForeAmmatti-palvelun esittelyn ja markkinoinnin olevan asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta. Tältä sivulta löydät ForeAmmatin esittely- ja markkinointimateriaaleja käyttöösi.

Haluaisitko miettiä kanssamme yhdessä, millainen materiaali tukisi juuri teidän toimintaanne?

ForeAmmatin logo ja liikemerkit

Lataa tästä käyttöösi ForeAmmatin viralliset logot sekä liikemerkit eri värivaihtoehdoissa. Ladattavien tiedostojen mukana tulevat ohjeet aineistojemme käyttöön.

ForeAmmatin kuvituskuvat ja -bannerit

Lataa tästä käyttöösi ForeAmmatin viralliset kuvituskuvat ja -bannerit, joita voit hyödyntää palvelumme esittelyssä ja markkinoinnissa.

Esittelyanimaatio: Tukenasi työnhaussa ForeAmmatti.fi

Videon avulla pystyy kertomaan tekstiä nopeammin ja monipuolisemmin asioita. Teimmekin ForeAmmatista asiakkuuksiemme käyttöön työnhakija-asiakkaille suunnatun esittelyanimaation! Voit lisätä animaation YouTube-kanavaltamme upotuslinkkinä omalle sivustollesi tai muille käytössäsi oleville kanaville. Esittelyanimaatiossa on huomioitu saavutettavuus. Jos tarvitset esittelyanimaation mp-4-muodossa, ole meihin yhteydessä.

Tukenasi työnhaussa ForeAmmatti.fi -esittelyanimaatio näyttää kuinka ForeAmmattia voi hyödyntää työnhakuun ja urasuunnitteluun:

Esittelyanimaatio: Tukenasi asiakastyössä ForeAmmatti.fi

Oletteko ottamassa ForeAmmattia asiantuntijakäyttöön? Tämän asiantuntijoille suunnatun ForeAmmatin esittelyanimaation avulla palvelumme ensiesittely työyhteisöllenne onnistuu muutamassa minuutissa! Voit lisätä asiantuntijoille suunnatun esittelyanimaation YouTube-kanavaltamme upotuslinkkinä omalle sivustollesi tai muille käytössäsi oleville kanaville. Esittelyanimaatiossa on huomioitu saavutettavuus. Jos tarvitset esittelyanimaation mp-4-muodossa, ole meihin yhteydessä.

Tukenasi asiakastyössä ForeAmmatti.fi -esittelyanimaatio näyttää kuinka ForeAmmattia voi hyödyntää asiakaskohtaamisissa:

Meiltä saat tukea ForeAmmatin markkinointiin!

Etkö löytänyt sivulta etsimääsi? Meiltä voit tiedustella lisää ForeAmmatti-palvelun esittely- ja markkinointimateriaaleja. Autamme mielellämme esimerkiksi teille suunnatun ForeAmmatin esittelytekstin kirjoittamisessa.

Kerro meille kuinka voimme tukea toimintaanne markkinoinnin keinoin sähköpostitse osoitteeseen: jaana.pitkanen@foredata.fi.